Aanbod

Personal Training

Je hebt een duidelijk doel voor ogen en wil dit doel bereiken op een verantwoorde en flexibele manier? Dan is personal training iets voor jou! Met jouw doelen en voorkeuren in acht genomen, wordt er een schema op maat gemaakt. De coach geeft zijn/haar aandacht het volledige uur enkel en alleen aan jou en biedt wekelijks persoonlijke begeleiding en opvolging. De personal training wordt aangepast aan jouw persoonlijk niveau ( van geen tot veel sportieve ervaring) en bouwt verantwoord op naar jouw doelen en wensen.

Ontdek meer ...
Groepslessen

Je sport graag maar liefst van al in groep? Dan zijn de wekelijkse groepslessen zeker iets voor jou! De groepstrainingen worden ten alle tijde aangepast aan het niveau van de deelnemers (beginners, gevorderden, fanatieke sporters, mensen die hun eerste stapjes zetten in de sportwereld,…). Groepstrainingen focussen voornamelijk op bootcamps, crossfitness en,-senior fit. De bootcamps worden outdoor gegeven. Niets heerlijker dan de zon op je snoet of de verfrissende regenlucht tijdens een stevige workout.

Ontdek meer ...
Running

Je hebt een specifiek loopdoel, zoals bijvoorbeeld een wedstrijd uitlopen, je looptijden verscherpen, een (halve) marathon of opbouwen naar een bepaalde tijd of afstand? Dan is de running formule iets voor jou! Samen gaan we aan de slag met jouw individuele loopdoelen rekening houdend met jouw dagelijkse bezigheden. De basis van het runningstraject betreft een op maat gemaakt loopschema voorzien van de nodige ondersteunende oefeningen, zoals bijvoorbeeld core stability. Het loopschema wordt regelmatig geüpdatet en aangepast waar nodig.

Ontdek meer ...